Pénteki esküvő kedvezménnyel

Írta: Horváth Kertvendéglő | 5 perces olvasnivaló

Mostanában már egyre elfogadottabb az esküvőket hétköznapra, főleg péntekre szervezni. Ez nem csak praktikus, de költség hatékony döntés is lehet nektek. Egy pénteki esküvő előkészítése számunkra is kényelmesebb, könnyebben, gyorsabban tudunk rá készülni.

Hogy nektek is kedvetek legyen ehhez, a 2022-es szezonban minden hétköznapi esküvőre 10% kedvezményt adunk.

Sok érvet tudunk felhozni arra, hogy miért is jobb pénteki napon megtartani az esküvőt.
Először is, a kiválasztott hely nagyobb eséllyel lesz szabad, mivel a hétvégi napokat nem csak esküvőkre, de családi eseményekre, céges bulikra és más rendezvényekre is sokkal hamarabb lefoglalják az éttermekben, így nálunk is.
A kiválasztott, ideális szolgáltatóknak is hamarabb betelik a naptára a hétvégi napokra, így könnyen lecsúszhatunk a kedvenc zenekarunkról, DJ-ről vagy dekoratőrről.

Másrészt, nagyon sokat számít a buli jó hangulatában, hogy a nésznép tudja: egy nagy buli után még ott az egész hétvége, hogy kipihenjék magukat. Egy szombati esküvő esetén sokakat elriaszt a féktelen mulatozástól az, ha arra gondolnak: másnap már vasárnap, és alig marad idő a pihenésre, vagy azokra a dolgokra, amiket egyébként szerettek volna csinálni a hétvégén.
Péntek délután már jobbára mindenki szabad úgyis, így viszont az egész násznépet megajándékozatjuk egy szabad hétvégével.

És persze gondolni kell arra is, hogy a párnak is nagyon sok teendője lehte még az esküvő után. A szűkebb család látogatásán kívül egyre gyakoribb a morzsa partik szervezése is, ahol a lakodalomról maradt ételeket, italokat lehet elfogyasztani. Ez a program mindenképpen garantált, ha az esküvőt nálunk tartjátok. A normál éttermi vendéglátásnál tőlünk megszokott módon az adagokat ugyanis bőséggel mérjük. A lakodalmas tálaknál pedig pláne nem fukarkodunk, úgyhogy garantált, hogy még a legjobb falatokból is bőven marad másnapra is!

Ami pedig a technikai részeket illeti, a lebonyolítás tekintetében is sok előnye van egy hétköznapra időzített lagzinak. Nagyobb az esély arra, hogy az előző napon nincs az étteremben más nagy rendezvény, ezért ilyenkor mi is rugalmasabbak tudunk lenni akár a dekorációt, akár a terem berendezését illetően. Sokkal több idő jut kitalálni, hogy mit hogyan szeretnétek elrendezni, és akkor sincs gond, ha a berendezés után látjátok meg, hogy valami még másképp szeretnétek. Így nem csak mi, de ti is sokkal nyugodtabban készülhettek a nagy napra. 🙂

És ha mindez nem lenne elég, a hétköznapi esküvő esetén a szerződésben megrendelt szolgáltatások árából 10% kedvezményt adunk! 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

További cikkek a témában:

Karácsonyi Ajánlataink, 2023

Karácsonyi Ajánlataink, 2023

Idén Karácsonykor is számíthattok ránk az ünnepi ételek elkészítésében. Legyen időtök nyugodtan készülni, a Karácsonyt pedig töltsétek egymással és ünnepléssel. A sütés-főzést pedig nyugodtan bízzátok ránk, idén sem fogtok csalódni! A karácsonyi asztal klasszikus...

Céges bulit Karácsonyra!

Céges bulit Karácsonyra!

A legjobb helyen jártok nálunk akkor is, ha céges karácsonyi bulit, csapatépítő évzárót terveztek. Legyen szó kis létszámú hangulatos karácsonyi vacsoráról, vagy akár 100 fős évzáró karácsonyi buliról, nálunk szinte mindenre van hely, lehetőség és megoldás.   ...

Nem hiába a legnépszerűbb – a Horváth Tál

Nem hiába a legnépszerűbb – a Horváth Tál

Itt az új év, de van, ami nem változik: a Horváth Tál örök, és töretlenül a legnépszerűbb tálunk, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá! És aki még nem ismerné, most meghozzuk a kedvét hozzá! ogy miért is ilyen népszerű? Egyrészt olyan bőséges, hogy bár 2 személyes tál,...