Megújult az étlapunk

Írta: Horváth Kertvendéglő | 5 perces olvasnivaló

Nálunk az ősz nem az elmúlásról, hanem a megújulásról szól. Egy kicsit újjá születtünk mi is, és az étlapunk is. 

Büszkén és örömmel tudatjuk veletek, hogy holnaptól (09. 09.) új étlapról sütünk-főzünk nektek! 😊
Az örök klasszikusokat és a legnépszerűbb ételeinket persze megtartottuk, de becsempésztünk sok újdonságot, sok izgalmas új ízt és fogást is. 😋
És van, ami sosem változik: bőséges adagok, frissen készített magyaros ételek, igazán házias ízekkel és sok sok szeretettel elkészítve. ❤️
Gyertek, és kóstoljátok meg az új kedvenceket, vagy rendeljétek meg őket akár házhozszállítással is.
☎️ 0620 335 9663

Az új étlap készítésekor tudtuk, hogy nem kell túl nagyot ugrani, nem szabad túl sok gasztronómia újítással egy tájidegen étlapot alkotni. Itt szívvel kell főzni, szeretettel, csakúgy, mint otthon. Ettől lesz igazán házias és otthonos egy konyha. Mindemellé persze elengedhetetlen a kiváló ízvilág, a harmónia, a szakmai igényesség, a frissesség, egyszóval a minőségi gasztronómia. 

Ezen elvek mentén újult meg az étlap is, amelyben fontos szempont volt a magyar konyha hagyományainak őrzése is. De a régi receptek leporolása mellett azért megmaradt a nyitottság az újításokra is. Könnyű és húsmentes ételek is helyet kaptak az étlapon, érdekes módon nem kevésbé magyaros jelleggel, így döntögetve azt a klisét, hogy ha magyaros, akkor csak húsos lehet az étel. 

„Hiszünk a családias vendéglátásban, a szakma szeretetének erejében. Hiszünk abban, hogy házias ízekkel is lehet minőségi gasztronómiát nyújtani.” – Horváth Erzsébet, Chéf

Készítünk most már burgonyatócsnit zöldségekkel sajt alatt sütve, vagy egyszerű, de mégis kiváló tészta ételeket is. Büszke vállalás, hogy az étlapon külön, önálló szekciót kaptak a rántott specialitások. Nem hiába, a négy fős kis konyhai gárdánk nem csak nagy rutinnal, de olyan zseniálisan készíti elő és panírozza a húsokat – babusgatják őket – ahogy a séfasszony mondja, hogy ettől tényleg büszkeséggé, a vendégnek pedig igazi gasztronómiai élménnyé válik az itt készített rántott hús. Nem utolsó sorban újra gondoltuk és ha lehet, még jobbá tettük a legnépszerűbb termékeinket, a tálakat is. 🙂 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

További cikkek a témában:

Hagyomány & Szeretet – Húsvéti ajánlat

Hagyomány & Szeretet – Húsvéti ajánlat

Hagyomány & Szeretet Egyik legfontosabb mottónk, amely a húsvéti ünnepek közeledtével egyre inkább jelen van az életünkben. A húsvéti hagyományok ápolása, az ételek, a vendéglátás szeretete ihlette meg az ide húsvéti menüsorunkat is. Szokás szerint egy különleges,...

Ismerkedés a pónikkal

Ismerkedés a pónikkal

Nagyon örülünk neki, hogy a Pilisi Póni Parkunkba látogattak a Dorogi Zrínyi Ilona Óvoda ovisai! Büszkék vagyunk Annára is, aki életet hozott a lovardánkba, és elindítta a Pécsi Anna lovasoktatással a kis lovasok képzését és a lovas foglalkozásokat.Annát itt...

Március 15. – Ünnepi hétvége

Március 15. – Ünnepi hétvége

Az 1848 - 49-es forradalom és szabadságharcra emlékezünk.  Minden nagyobb ünnepre, vagy különleges alkalomra szoktunk készülni valamilyen meglepetéssel, speciális ajánlattal vendégeink részére. Magyaros ételekben egyébként is nagyon erősek vagyunk, büszkék vagyunk a...