Megújult az étlapunk

Írta: Horváth Kertvendéglő | 5 perces olvasnivaló

Nálunk az ősz nem az elmúlásról, hanem a megújulásról szól. Egy kicsit újjá születtünk mi is, és az étlapunk is. 

Büszkén és örömmel tudatjuk veletek, hogy holnaptól (09. 09.) új étlapról sütünk-főzünk nektek! 😊
Az örök klasszikusokat és a legnépszerűbb ételeinket persze megtartottuk, de becsempésztünk sok újdonságot, sok izgalmas új ízt és fogást is. 😋
És van, ami sosem változik: bőséges adagok, frissen készített magyaros ételek, igazán házias ízekkel és sok sok szeretettel elkészítve. ❤️
Gyertek, és kóstoljátok meg az új kedvenceket, vagy rendeljétek meg őket akár házhozszállítással is.
☎️ 0620 335 9663

Az új étlap készítésekor tudtuk, hogy nem kell túl nagyot ugrani, nem szabad túl sok gasztronómia újítással egy tájidegen étlapot alkotni. Itt szívvel kell főzni, szeretettel, csakúgy, mint otthon. Ettől lesz igazán házias és otthonos egy konyha. Mindemellé persze elengedhetetlen a kiváló ízvilág, a harmónia, a szakmai igényesség, a frissesség, egyszóval a minőségi gasztronómia. 

Ezen elvek mentén újult meg az étlap is, amelyben fontos szempont volt a magyar konyha hagyományainak őrzése is. De a régi receptek leporolása mellett azért megmaradt a nyitottság az újításokra is. Könnyű és húsmentes ételek is helyet kaptak az étlapon, érdekes módon nem kevésbé magyaros jelleggel, így döntögetve azt a klisét, hogy ha magyaros, akkor csak húsos lehet az étel. 

„Hiszünk a családias vendéglátásban, a szakma szeretetének erejében. Hiszünk abban, hogy házias ízekkel is lehet minőségi gasztronómiát nyújtani.” – Horváth Erzsébet, Chéf

Készítünk most már burgonyatócsnit zöldségekkel sajt alatt sütve, vagy egyszerű, de mégis kiváló tészta ételeket is. Büszke vállalás, hogy az étlapon külön, önálló szekciót kaptak a rántott specialitások. Nem hiába, a négy fős kis konyhai gárdánk nem csak nagy rutinnal, de olyan zseniálisan készíti elő és panírozza a húsokat – babusgatják őket – ahogy a séfasszony mondja, hogy ettől tényleg büszkeséggé, a vendégnek pedig igazi gasztronómiai élménnyé válik az itt készített rántott hús. Nem utolsó sorban újra gondoltuk és ha lehet, még jobbá tettük a legnépszerűbb termékeinket, a tálakat is. 🙂 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

További cikkek a témában:

Libás Napok – 2024

Libás Napok – 2024

A november legnagyobb eseménye egyérteműen a Márton nap köré szervezett libás napok. Évről évre a legfinomabb ételeket készítjük el erre a speciális étlapra, ahova a hagyományok őrzése mellett mindig igyekszünk egy-egy különleges fogást is becsempészni. Természetesen...

Céges bulit Karácsonyra!

Céges bulit Karácsonyra!

A legjobb helyen jártok nálunk akkor is, ha céges karácsonyi bulit, csapatépítő évzárót terveztek. Legyen szó kis létszámú hangulatos karácsonyi vacsoráról, vagy akár 100 fős évzáró karácsonyi buliról, nálunk szinte mindenre van hely, lehetőség és megoldás.   ...

Latin Halloween

Latin Halloween

Egy hajnalig tartó haláli bulit csapunk november 2-án szombaton a Mukiban (Dorogi József Attila Művelődési Házban) Ünnepeld velünk latin módra a halottak napját tánccal, italokkal, színes koktélokkal, a legjobb latin zenékkel és félelmetesen őrült bulizással! A zenét...