Idén Karácsonyra is készültünk egy különleges, ünnepi menüsorral. Töltsétek egymással és ünnepléssel a Karácsonyt, a sütés-főzést bízzátok ránk! 🙂
A karácsonyi asztal klasszikus ételeivel, és sok finom fogással készültünk. ![]()
A hagyományos karácsonyi ételek alkotják a menüsor alapját, így elmaradhatatlan például a saját készítésű halászlé harcsával vagy ponttyal, a kijevi pulykamell, a napraforgós bundával rántott harcsa szeletek vagy a klasszikus és nagyon házias paprikás lisztben sült ponty patkó. De készültünk különleges újításokkal is, mint a fokhagymás aszaltszilvával töltött pulykamell vagy a konyakkal sült kacsacombok.
De természetesen nem maradhat el, hogy a legjobb ételeket egy két vagy négyszemélyes tálon is összerakjuk nektek. Idén először egy kimondottan halas témájú, Halak Legjava tálat is készítünk, lesz 2 személyes Karácsonyi Szárnyas tál, a 4 személyes Ünnepi Vegyestálon pedig a legkedveltebb fogásokat kínáljuk.



