Főoldal   >   Esküvők és rendezvények   >   Rendezvények

Rendezvények

Étterem & Rendezvény helyszín

A hatalmas kert, a változatos hangulatú és sok funkciós belső terek ideális helyszínt adnak szinte minden típusú rendezvénynek. Akár kültéren, akár beltéren, akár nagy csapattal, akár szűk baráti körben, legyen szó világraszóló nagy csapatépítőről vagy egy szűkebb, kedves kis családi ebédről – nálunk mindenre van tér.

Egy rendezvény sikeréhez az ideális helyszín mellett elengedhetetlen fontosságú a kiváló vendéglátás, és a lehető legjobb minőségű, ízletes, kifogástalan ételek. Éttermünkben mindezek alapvető értékek, emiatt büszkén és magabiztosan vállaljuk bármely családi vagy céges rendezvény lebonyolítását.

piros-fekete nyíl
Esküvők és rendezvények - 1

Helyszín, minden esetre

A főépületben található éttermünk két nagyobb helyiségből áll. A külső terem finom, szép belvilága, a fehér abroszos terítés, a bútorok és a díszítés múltidéző hangulata nagyon kellemes, meghitt, belsőséges atmoszférát teremt. A helyiség ideális ünnepi összejövetelek, hangulatos vacsorák, bankettek, esküvői étkezések helyszínének is.

Az étterem belső része hagyományőrző jelleggel lett felújítva, és a vidéki paraszti otthonok családias, kedves hangulatát idézi. Melegséggel és szeretettel teli hely, ami ideális helyszíne családi étkezéseknek, céges vacsoráknak, kellemes beszélgetéseknek, vagy akár baráti nosztalgiázásnak.

Éttermünk igazi védjegye a 100 fő befogadására is alkalmas fedett kerthelyiségünk: a Terasz, ahol az első tavaszi napsugaraktól kezdve a tél beköszöntéig folyamatosan várjuk a vendégeket. Hűvősebb időben a Terasz zárható, fűthető, így akár még karácsonyi céges bulik ideális helyszíne is lehet. A Teraszon bőven jut hely a meghívottak mellett akár zenekarnak, tánctérnek, játéktérnek is, így itt szinte bármilyen nagyobb létszámú rendezvény lebonyolítható. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt: bálok, bankettek, zenés-, táncos rendezvények, családi ünnepi alkalmak, lagzik, legény- vagy leánybúcsúk, céges bulik vagy bármilyen jellegű csapatépítés is szóba jöhet.

piros-fekete nyíl
Esküvők és rendezvények - 2

Különterem – Csak Nektek

Egyedülálló lehetőség éttermünkben a 30 fő befogadására is alkalmas, bérelhető különtermünk. A terem teljesen önállóan, a vendégtértől szeparálva, elkülönülten használható. Így alkalmas lehet bármilyen zárt körű, intim, önálló rendezvényre, estre, meeting-re is. A terem önmagában, de akár vendéglátással együtt is bérelhető. Igény esetén a bérlés mellé személyzetet is biztosítunk.

A különterem a közelmúltban megújult, és most különleges, rendkívül hangulatos új atmoszférával várja a vendégeket. A hely szellemiségét idézve vidékies, nosztalgikus istálló hangulattal és a kellemes borospincék baráti légkörével egy igazán egyedi, különleges színtere lehet bármilyen kisebb rendezvénynek, családi eseménynek, de akár egy egyedi hangulatú, kisebb létszámú lakodalomnak is.

piros-fekete nyíl

Rendezvény ajánlataink

Csapatépítő csomag

Bármely csapatépítőre szabadon használhatjátok éttermünk kertjét, a külső zöld területeket. Egy igazán egyedi, és csak nektek szóló csapatépítőhöz pedig a “Csapatépítő Csomag” foglalásával különtermünket is korlátlanul, kizárólagosan használhatjátok (30 főig).
A csomag további tartalma:

> korlátlan üdítőital fogyasztás 4 órára
> csapatépítő menüsor: leves, 3 féle főétel specialitás (2 vagy 4 személyes tálakon), desszert
> korlátlan kávé fogyasztás 

Ára: 14 900 Ft/fő

Céges rendezvény ajánlat

Legyen szó bármilyen jellegű céges rendezvényről – a termékbemutatótól a karácsonyi bulikig – mi biztosan tudunk hozzá egy jó helyet és egy jó ajánlatot. 100 főig az alábbi céges csomagunk foglalásával ingyenesen biztosítjuk nektek a fedett kerthelyiségünk (Terasz) korlátlan használatát. 
A csomag további tartalma:

> érkezéskor üdvözlőital 
> svédasztalos bankett menüsor: 2 féle leves, 4 féle főétel, köretek, saláta bár, házi vegyes savanyúságok és házi desszertek
> korlátlan üdítőital fogyasztás 4 órára
> korlátlan kávé fogyasztás

Ára: 16 900 Ft/fő 
Alkohol upgrade: korlátlan fogyasztás 7 féle röviditalból, a ház boraiból és csapolt sörből 4 órára: + 7 900 Ft/fő. 

Kölyök csomag

Kialakítottunk egy szuper ajánlatot elsősorban gyerek csoportok számára. Iskolai csoportok, kirándulások, táborok részére, de akár ünnepi zsúrok, kölyök bulik, szülinapok alkalmára is ideális csomagajánlat *.

> Szuperhős gyerekmenü: gyerekbarát főétel és leves vagy desszert
> korlátlan szörp fogyasztás
> póni simogató (jó idő esetén)
> 2 felnőtt kísérő részére ingyenes étkezés

Ára: 2 990 Ft/gyerek
* minimum 15 fő esetén foglalható

Ajánlat Lovasoknak

Különleges ajánlatunk, lovasoknak. Nyugodtan útra kelhettek egy nagyobb lovas túrára is a közelből, mert nálunk biztonságos pihenő helyet találtok. Amíg a lovak hemperegnek és szénáznak, addig ti is felfrissülhettek nálunk. Akár szállás lehetőséggel is. 

> elkülönített karám vagy kikötési lehetőség, víz és széna a lovaknak
> kiadós lovas menü: házias főétel plusz leves vagy desszert
> korlátlan házi szörp fogyasztás

Ára: 5 900 Ft / ló & lovas

Születésnapi Meglepetés Ajánlat

Ünnepi, meglepetésekkel teli ajánlatot készítettünk, kimondottan születésnapi alkalmakra. 

> igény esetén a különterem díjmentes használata
> ünnepi menüsor, étlapunk legjobb tételeiből válogatva: leves, és ünnepi tálak
> érkezéskor egy pohár pezsgő vagy narancslé

Ára: 6 900 Ft / fő

piros-fekete nyíl
Kovács Patrícia arckép

“Soha ilyen felhőtlen, szabad, jó hangulatú csapatépítőnk még nem volt. Fantasztikus volt a kert, és iszonyú finomak voltak az ételek! Biztos, hogy jövünk még!”

– Kovács Patrícia

Felkeltettük érdeklődésedet?